HEM SE

LED-BELYSNING

EGENIMPORT OCH FÖRSÄLJNING

GRATIS RÅDGIVNING


Detta är en hemsida om LED-belysning. Jag vill berätta lite om, hvad LED är, och hur man med fördel kan byta de existerande ljuskällor, (päror, ljusrör, strålkastere eller annan form för belysning, såväl ute som inna.


Sidan har delats upp i kategorier med LED-belysningskällor för hhv. hem, verksamhet och hobby.

Telefonerne är stort sett alltid öppne, och ellers kan man använda sig av email eller besök (efter avtal), om man vil beställa eller har frågor till LED.


KOM IHÅG: Ingan frågor är för dumma!


TERRAJOVA är ingan traditionell nethandel med varukorg och slika saker, da det är min filosofi att ha kontakt med kunden pr. telefon, email eller personligt före en evt. handel, da man därvid undvikar en masse misförstand med därav följande byte fram och tillbaka, och det är bara PostNorden, som tjänar på dét.


Telefonnumre, emailadresse m.v. hittas på siden

Kontakt i menuen til vänster.


TERRAJOVA I/S ägas och drivas av mig, som heter Vagn Palm Hansen. Jag föddes 1946 och är som följ av detta pensionär.

Jag är av den typ, som inte bara kan sitte stilla, og da jag så upptäckte, att min pension beskäres kraftigt p.g.a. 21 års arbete utomlands måste något hända.

I begyndelsen ble det till import och försällning till vänner och bekanta innom akvarie- och terrariehobby, men det ble snabbt för mycket till att vära legalt, och därmed ble TERRAJOVA I/S skapat i september 2011.

Navnet kommer från TERRA (för terrarium), JO för Jonna (min fru) och VA för Vagn (och det är så mig).

TERRAJOVA

Facebookgruppe

Klik på ikonet